Planning bijstellen

Voordat begonnen wordt aan het ontwikkelen van de website dient de planning en de projectgrootte gecontroleerd te worden. Grafisch ontwerp kan namelijk een tijdrovend proces zijn waarbij extra ontwikkelaspecten blootgelegd zijn. Er wordt nog eens bekeken of het ontwikkelteam de benodigde capaciteiten bevat en de website binnen de gestelde planning ontwikkeld kan worden.

Daarnaast wordt samengevat welke technieken benodigd zijn en aan welke vereisten deze moeten voldoen. De keuze om de website met een cms te ontwikkelen kan nu nog eens overwogen worden. Soms is een cms namelijk niet vereist, maar kan het zijn dat de website met cms sneller gebouwd kan worden dan met losse html-pagina’s. Dit is met name het geval wanneer slechts één of twee templatepagina’s benodigd zijn en de pagina’s voornamelijk bestaan uit tekst met eventueel een aantal afbeeldingen.

Eerder is gesproken over content, en dat het op dat punt nog niet benodigd is. Nu is de content wel snel benodigd, dus is het belangrijk om te controleren hoe het daarmee staat.

Trackback URL for this post:

http://webbl.nl/trackback/22
| Meer